Na 60 jaar heeft Telefonische Hulpdienst Sensoor haar regionale activiteiten in Rotterdam en omgeving overgedragen aan de Landelijke Luisterlijn. Het achterblijvende vermogen en expertise van de regionale hulpdienst wordt de komende tien jaar met een betekenisvol programma teruggegeven aan de samenleving.
De programma's worden kosteloos aangeboden aan vrijwilligersorganisaties in Rotterdam en omgeving. Daarbij zijn de gratis workshops in luistergesprekken voor vrijwilligersorganisaties onze hoofdactiviteit. Hier leest u meer over onze missie en visie

Om in aanmerking te komen voor een kosteloze workshop, voldoet uw organisatie aan de volgende voorwaarden: 

  • De inzet van de vrijwilligersorganisatie is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van relaties en/of mentaal welzijn. Denk aan maatjesprojecten, inloophuizen of schuldhulpverlening.
  • Het initiatief bevindt zich in Zuid-Holland.
  • De groepsgrootte bij een workshop bedraagt minimaal acht en maximaal 12 personen. De workshop duurt één of twee dagde(e)l(en). 
  • De groepsgrootte bij een lezing op locatie bedraagt minimaal 30 personen. 
  • Uw organisatie zorgt voor de logistieke ondersteuning: U bent verantwoordelijk voor een workshopruimte en draagt zorg voor koffie en thee voor de deelnemers.