Workshops op locatie

Gesprekken waarin écht geluisterd wordt, zijn goud waard. Luistergoud biedt communicatie-workshops, gegeven door ervaren trainers. 

Lezingen op locatie

Wij hebben twee lezingen geselecteerd die inspiratie en inzichten bieden voor verbindend (vrijwilligers)werk. Een lezing is te boeken vanaf 25 personen.

Jaarlijkse Aandachtslezing

Hoe is het gesteld met de aandacht in onze samenleving? Experts verkennen vanuit verschillende wetenschappelijke invalshoeken beide begrippen op hun samenhang en betekenis.

AandachtsAward

Wij belonen inzet voor de maatschappij, met échte aandacht voor elkaar. Jaarlijks zetten wij mensen in het zonnetje met mooie geldprijzen en de AandachtsAward; een wisseltroffee die ieder jaar van eigenaar verandert.

Communities

Wij versterken begrip tussen mensen door het initiëren en ondersteunen van 'communities': lerende gemeenschappen rond waardevolle levensthema’s. Dit kan op verschillende manieren: technisch, inhoudelijk of praktisch. 

Luistergoud Fonds

Luistergoud Fonds zoekt initiatieven in Rotterdam en omgeving met een vergelijkbare doelstelling: echte aandacht voor het verhaal van de medemens. Deze initiatieven willen wij versterken door hen financieel te ondersteunen met een gift. 

"Het is een verrijking voor me om samen met anderen allerlei gedichten te bespreken. Soms krijg je andere inzichten en ideeën, waar je zelf niet aan gedacht hebt. Heel leuk en leerzaam. Ik geniet er altijd weer van!"

Ineke van Bochhove