Samen sterk in je sociale netwerk

Jaarthema 2021: Hoe kunnen we bijdragen aan onze sociale leefomgeving en die van anderen?

Samen sterk in je sociale netwerk

Ieder mens heeft behoefte aan sociale contacten.
Ieder mens heeft behoefte aan sociale contacten. Die contacten zijn verschillend, in aantal en in de betekenis die ze hebben. Je voelt niet met al jouw contacten dezelfde band. En dat is maar goed ook, want als dat wel zo zou zijn, zou een mens het veel te druk krijgen om al die contacten goed te onderhouden.

In je vrijwilligerswerk kom je soms mensen tegen die last hebben van te weinig goede contacten, van eenzaamheid of zich misschien zelfs geïsoleerd voelen. In deze workshop zoeken we uit hoe je zo sterk mogelijk in je sociale netwerk kunt staan. En met deze kennis kun jij weer anderen op weg helpen.

Aan de orde komen:
- Waar heb je je sociale netwerk voor nodig?
- De netwerkcirkel;
- Cirkel van invloed en van betrokkenheid.

 

Wilt u een workshop reserveren? 

- De workshop kunt u voor 3 of 6 uur reserveren;
- Het minimum aantal deelnemers is 8 en het maximum 12 mensen per workshop;
- U kunt per jaar max. vier activiteiten per initiatief/organisatie reserveren. Daaronder valt ook de lezing op locatie. .

Deze workshops worden gratis aangeboden, maar zijn niet zonder kosten. Daarom vragen wij u serieus om te gaan met het aantal deelnemers dat per groep is vereist. Waarom de workshops gratis worden aangeboden leest u hier.

Wilt u meer informatie over de workshops of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. 

Lees ook het blog 'Ademruimte' over ruimte maken voor trage vragen en verbinding in een tijd van snelle antwoorden en goedkope oplossingen.